Bestel nu online via

Kom binnen bij Bakker Bierinckx en laat je zinnen prikkelen door de geur van ons ovenversgebakken brood.
De knapperige korst klinkt je als muziek in de oren…het water komt je in de mond… je kan er niet aan weerstaan… want brood doet leven, elke dag opnieuw.

Dagelijks brood, ontbijt of koffietafel, zoete dromen, jouw speciaalste verwachtingen of liever een snelle hap. Lijn je liever met koekjes? Of moet je vroeg naar je werk?
Wij bij bakkerij Bierinckx zorgen ervoor!

 

In onze winkel vindt je meer dan brood en gebak!

In hoofdzaak zijn wij een warme bakker, die elke dag en nacht voor U vers brood, broodjes, en gebak vervaardigd. Maar om het U gemakkelijk te maken hebben wij nog meer in ons aanbod:

  • Vitamientjes en mineralen in onze groenten en fruitafdeling

  • Lekker beleg op uw lekker boterham in onze fijnkostsectie

  • Geen festijn zonder aangepaste wijn uit onze wijnkelder

  • Verder vind je ook bijna alles onder één dak om ook aan je primaire behoeften te voldoen in onze afdeling droge voeding.

 

Ons beroepsgeheimpje... (Vertel het niet verder)

Van het brood van Bierinckx krijg je nooit genoeg omdat het zo lekker smaakt. Die smaak wordt bekomen door de kwaliteit van de ingrediënten, en door het vakmanschap. Precies dit laatste is zo verschillend van bakker tot bakker.
Het geheim van ons brood is de natuurlijke rijping van het deeg. Lekker brood bakken vraagt tijd. Daarom beginnen wij reeds vroeg in de avond aan de bereidingen voor de volgende dag.
De smaak komt pas goed tot uiting wanneer het brood goed wordt uitgebakken. Een goed gebakken brood heeft daarom meer smaak, en is makkelijker verteerbaar.
In de laatste bakminuten verliest het deeg ook het meeste van zijn vocht. Goed gebakken brood bevat minder water, en dus in verhouding meer voedingsstoffen dan licht gebakken brood. Om deze redenen hebben wij naast licht gebakken brood, meer goed gebakken brood in ons assortiment.

 
Copyright © 2007 - Bierinckx